Tarragona

El PSC demana a Ricomà que recuperi la coherència en la representació de les empreses municipal

  • Sandra Ramos
  • Actualitzat:
  • Creat:

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA TARRAGONA

Sandra Ramos
Sandra Ramos

El PSC demana a Ricomà que recuperi la coherència en la representació de les empreses municipals

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha demanat avui a ERC que recuperi la coherència en la distribució de representants a les empreses municipals, d’acord amb els posicionaments que en l’anterior mandat va mantenir el propi Pau Ricomà. En la seva intervenció, Ramos ha rellegit les paraules del mateix Ricomà  el 19 de febrer de 2016, quan llavors era portaveu del seu partit: “Pensem que la proporció de representants no reflecteix de cap manera ni el ple ni les preferències de vots dels ciutadans”, va dir en aquell moment, circumstància que ara és exactament la mateixa.

Ramos ha expressat la seva incomprensió respecte la incongruència de Ricomà des de que és primer edil. “No entenem com fa 3 anys es mostrava en contra de la sobrerepresentació del govern a les empreses municipals i ara vostè deixa fora a dos partits de l’oposició a les mixtes”, ha exposat la portaveu socialista. I ha afegit el seu malestar en el repartiment a les empreses públiques, ja que creu que no és “representativa i no respecta el que va votar la ciutadania”. Cal tenir en compte que el Grup Municipal Socialista té només un representant quan altres formacions que tenen menys regidors en tenen fins a tres. 

 

(Transcripció de les declaracions de Pau Ricomà del 19 de febrer de 2016 a la Junta General d’Aparcaments Municipals de Tarragona)

“Estem en desacord completament en la nova composició de les empreses mixtes. Perquè pensem que la proporció de representants no reflecteix de cap manera ni el ple ni les preferències de vots dels ciutadans. Jo crec que en altres moments de l’ajuntament s’ha governat en coalició, però mai s’ha imposat aquesta relació de 10 consellers d’equip de govern per 5 de la oposició. Penso que és una composició que no ‘s’adhiu’ la realitat. Entenem que l’equip de govern vulgui tenir la majoria suficient per poder tirar endavant la gestió de les empreses amb certa comoditat, però no entenem de cap manera que la veu de tots els partit de l’oposició quedi relegada a un sol representant. Crec que és una mala manera de començar, crec que no ‘s’adhiu’ amb l’esperit de diàleg que tantes vegades que reitereu. Per tant, estem en desacord en aquest tema d’una manera molt clara”. Pau Ricomà

S’adjunta audio original 

                                                               Tarragona, a 3 de juliol de 2019

Fitxers adjunts: