Tarragona

El PSC demana que les entrades a esdeveniments culturals permetin la lliure circulació pel país

  • Sandra Ramos
  • Actualitzat:
  • Creat:

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA

El Grup Municipal Socialista reclamarà que s’insti al govern en funcions de la Generalitat a permetre que les entrades a espectacles culturals esdevinguin salconduits, que permetin la lliure circulació entre comarques. Aquesta moció, que es presentarà demà al plenari de l’Ajuntament, té l’objectiu de facilitar l’assistència a qualsevol esdeveniment cultural i així reivindicar que la Cultura és un bé essencial, tal com va declarar el govern autonòmic al setembre de l’any passat.

La portaveu socialista, Sandra Ramos, ha assegurat que aquest nou confinament comarcal agreujarà més encara la difícil situació que ja pateix la indústria cultural del país. Les i els socialistes consideren que estem davant d’una situació d’emergència que exigeix de més recursos públics i d’una estreta col·laboració entre les administracions i els sectors culturals. Amb aquesta moció, el PSC vol reconèixer que la cultura és un servei públic i un element fonamental de l’Estat del benestar, com a eina d’integració, cohesió social i igualtat d’oportunitats.

“Els i les socialistes compromeses amb els valors de la Segona República”

En motiu del 90è aniversari de la proclamació de la II República Espanyola, el PSC presentarà també una moció en defensa dels valors de la Segona República de democràcia, pluralisme, convivència civil i justícia socials. Ramos expressa que amb aquesta moció es vol recordar i honrar la memòria de totes les persones que van lluitar per construir una societat democràtica, justa i igualitària.

A Tarragona, 19 d’abril de 2021