Tarragona

El PSC demana revertir la retallada de les partides destinades als polígons industrials

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

Sandra Ramos insta al govern municipal a seguir apostant pel Pla de Polígons i critica que en el modificatiu de crèdit es treguin els diners de les partides destinades a millorar aquestes àrees d’activitat econòmica

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha demanat a l’Ajuntament revertir la retallada de les partides destinades als polígons industrials de la ciutat. En l’última comissió informativa, Ramos va instar al govern municipal a seguir apostant pel Pla de Polígons aprovat durant l’últim mandat socialista. Des del PSC, critiquen que en aquest modificatiu de crèdit es treguin quasi 200.000€ de les partides destinades a millorar aquestes àrees d’activitat econòmica: “Des de la nostra profunda preocupació, esperem que l’equip de govern trobi una solució per no minvar més les inversions als polígons de la nostra ciutat”.

Pels i les socialistes, la redacció del Pla de Polígons va ser un gran exemple de coordinació entre diferents àrees de l’Ajuntament, de la societat civil i dels agents econòmics i empresarials. En aquest sentit, Ramos reclama seguir les línies d’inversions que marca aquesta Pla i creu que l’aposta per les àrees empresarials de Tarragona no consisteix en reduir les millores pressupostades, “quan hi ha més de 20 partides amb sobrants en aquest consistori”, afirma la portaveu socialista.

El PSC insisteix en la necessitat d’invertir el màxim en els polígons industrials de la ciutat per generar més llocs de treballs: “Els polígons són actiu territorial cabdal per al desenvolupament econòmic local. Necessitem que l’Ajuntament aposti per la transforació d’aquestes àrees d’activitat econòmica i això comporta que aquest govern municipal executi el que ha pressupostat per enguany”, conclou Ramos.

A Tarragona 16 de novembre de 2021