Tarragona

El PSC demana solucions concretes i eficients per fer front a l’increment de la inseguretat

  • Sandra Ramos
  • Actualitzat:
  • Creat:

Ramos critica la passivitat de Ricomà i li reclama que deixi de tirar pilotes fora i faci la seva feina

El Grup Municipal Socialista, davant l’increment de la inseguretat a tota la ciutat, demana a l’actual equip de govern solucions concretes i eficients, per fer front al problema. La seva portaveu, Sandra Ramos, ha criticat que l'única solució que ha plantejat aquest alcalde ha estat prohibir espectacles musicals i denuncia la seva passivitat davant els greus problemes de seguretat que està patint la nostra ciutat. Ramos reclama a Ricomà que deixi de tirar pilotes fora i treballi de veritat per la seguretat i la convivència dels tarragonins i tarragonines: "Les darreres setmanes, diferents barris de la ciutat estan patint preocupants casos d'inseguretat, ja siguin els botellots a la Vall de l'Arrabassada, les baralles a Campclar o els actes violents al centre de Tarragona, entre d'altres. La ciutat necessita urgentment una resposta i no un govern que encara no ha fet la seva feina". Per tot això, el Grup Municipal Socialista ha demanat una reunió amb la consellera de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, la Sra. Cristina Guzmán. L'objectiu de la trobada és abordar la situació d'inseguretat que estem patint tots els ciutadans i ciutadanes i saber quins són els plans de seguretat de cara a les festes de Santa Tecla.

El PSC demana al govern municipal que deixi d'excusar-se en la Generalitat i convoqui les places per augmentar la Guàrdia Urbana: "És intolerable que un alcalde de capital de província s'excusi en el govern català, quan són del mateix partit. De veritat, sent de les mateixes sigles, encara no s'han reunit?, i hem de creure que la culpa és només de la Generalitat?", es pregunta Ramos.

Les i els socialistes tarragonins recorden que porten mesos reclamant l'augment de la plantilla de la Guàrdia Urbana, ja sigui amb agents de carrer, com amb càrrecs intermedis. Per a Ramos, aquest govern ha de començar a complir les seves promeses i continuar amb la línia de l'antic govern socialista, que va apostar per la instal·lació de càmeres de seguretat a Llevant i a la Part alta. Els i les socialistes vam treballar per fomentar les comissaries de proximitat, iniciativa que cal recordar que el darrer conseller de Seguretat, Manuel Castaño, va assegurar que es reprendrien a mitjans d'aquest 2021. Un cop més, una promesa no complerta.

Aquesta setmana, el Grup Municipal Socialista es reunirà amb la nova consellera de seguretat, Cristina Guzmán, per traslladar-li les seves propostes per millorar la seguretat a Tarragona i que sigui coneixedora de l'augment de la inseguretat que estan patint a tota la ciutat.

A Tarragona, 14 de setembre de 2021