Tarragona

El PSC es mostra preocupat pel futur de l’Amfiteatre

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

Ramos ha demanat que es convoqui una comissió extraordinària per tal que s’informi dels motius polítics i tècnics que es tindran en compte a l’hora de la valoració final

El Grup Municipal Socialista es mostra preocupat futur de l’Amfiteatre, després que sortís a la premsa la notícia del possible enderroc d’una part de les graderies d’aquest monument. La seva portaveu, Sandra Ramos, insta al govern municipal a estudiar totes les alternatives abans de prendre qualsevol decisió respecte a l’Amfiteatre: “L’única ciutat patrimoni mundial de la humanitat de Catalunya es mereix que el seu monument més icònic sigui protegit tant pel seu valor històric, com per formar part de la imatge col·lectiva de la ciutat”.

Les i els socialistes han demanat que es convoqui una comissió extraordinària informativa i de seguiment de Presidència perquè el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, informi de les diferents accions que s’estan duent a terme en relació amb el possible esfondrament d’una part de l’Amfiteatre. Ramos ha lamentat que “un cop més” els grups municipals s’han assabentat de la notícia per la premsa i no pels canals propis que té el govern municipal.

A Tarragona, 26 de maig de 2021