Tarragona

Pau Pérez: “El PSC deixa un Ajuntament sanejat amb diners a la caixa”

  • Pau Pérez
  • Actualitzat:
  • Creat:

El Patronat d’Esports disposa encara de 2,7 milions d’euros per gastar

Pau Pérez
Pau Pérez

El conseller socialista, Pau Pérez, ha destacat que el govern de Ballesteros “deixa un Ajuntament sanejat amb diners a la caixa”. Quan el PSC va entrar a governar, l’endeutament del consistori era del 115%, actualment s’ha reduït al 98%. El Grup Municipal Socialista afirma que hi ha més de 20 milions d’euros per invertir aquest any;  dels quals 5 milions són de les inversions no executades del préstec del 2018, 11,3 milions del pressupost del 2019 i 3 milions pel que fa al romanent de despeses generals de tresoreria.

A més, el socialista, Pau Pérez, ha especificat que el Patronat d’Esports disposa de 2,7 milions per gastar en el que queda d’any. Ja que fins a data de 9 de juliol,  l’empresa municipal, que té un pressupost de 4,68 milions d’euros, només ha gastat 1,93 milions.

“Si a dia d’avui a la caixa del Patronat hi ha més de 2,7 milions d’euros, per què no s’han invertit 60 mil euros en el campionat d’Espanya de 3x3 i en el que havia d’haver estat un centre de tecnificació?” s’ha preguntat el conseller Pérez.

 

Tarragona, a 16 de juliol de 2019