Tarragona

Ramos: “La subvenció al Fòrum de la Colònia avala la bona feina del govern socialista”

  • Sandra Ramos
  • Actualitzat:
  • Creat:

GRUP MUNICIPAL SOCIALISTA

Aquest dilluns, el Ministeri de Turisme ha anunciat que el govern d’Espanya destinarà 1,8 milions d’euros en actuacions de millora al recinte del Fòrum de la Colònia. La portaveu del PSC, Sandra Ramos, ha reivindicat la feina feta a Patrimoni durant l’anterior equip de govern i creu que el treball en aquesta àrea és de llarg recorregut i ara s’ha recollit la bona tasca realitzada pel govern Ballesteros: “Aquesta subvenció avala la bona feina que va realitzar el govern socialista a la ciutat”.

Les i els socialistes tarragonins s’han mostrat satisfets que el govern de coalició liderat per Pedro Sánchez aposti d’aquesta manera pel patrimoni romà de Tarragona: “El govern socialista ha demostrat un cop més el compromís amb la història de la nostra ciutat. A aquesta inversió en patrimoni, se li ha de sumar els 1,2 milions d’euros per a fer realitat la Porta Tàrraco a Ca l’Agapito”.

Ramos ha recordat que gràcies al fet que el projecte va ser redactat i dissenyat per l’anterior equip de govern, Tarragona ha aconseguit aquesta subvenció per millorar l’accessibilitat al recinte i realitzar una bona conservació i restauració del Fòrum de la Colònia. La portaveu socialista també ha volgut remarcar que aquesta inversió no es podia realitzar fins que la Generalitat cedís els terrenys del recinte romà a l’Ajuntament: “Després de molts anys de lluites compartides, amb governs anteriors i amb l’actual govern municipal, l’Ajuntament va aconseguir fa uns mesos la cessió del Fòrum de la Colònia. Esperem que aquest projecte serveixi d’empenta per fer realitat l’Illa Corsini.”

A Tarragona, 22 de novembre de 2021