Tarragona

Ramos (PSC): La constant improvisació del govern municipal genera desconfiança a la ciutadania

  • Grup Municipal Socialista
  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC torna a demanar al govern municipal que sumi esforços per la creació d’un Pla Estratègic COVID

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, ha denunciat que la constant “improvisació” del govern municipal genera desconfiança a la ciutadania. El PSC resumeix el balanç de gestió d’aquests últims mesos per part de l’equip de govern de “totalment insatisfactori”: “Els hi manca lideratge de ciutat, planificació estratègica i diàleg amb l’oposició”, afegeix Ramos. Per aquest motiu, els i les socialistes han tornat a demanar la creació del pla de reconstrucció social i econòmic de la ciutat, liderat per la Universitat Rovira i Virgili.

Per al PSC, aquesta “desconfiança” es dóna quan no es té previst ofertar la plaça vacant per jubilació del SIAD (Servei Integral d’Atenció a les Dones) o s’aproven per silenci administratiu temes “tan importants” com Mas d’en Sorder o la residència a la Vall de l’Arrabassada. “Tarragona s’està quedant enrere i des de l’oposició no podem quedar-nos de braços plegats”, explica Ramos. La portaveu socialista entén que han estat mesos “molt durs” i per això el grup municipal socialista “ha fet costat al govern” aprovant tots els modificatius de crèdit relacionats amb les despeses generades per la Covid-19. A més, reitera a Ricomà que sumi esforços per la creació d’un Pla Estratègic que contempli tots els àmbits i tots els sectors de la ciutat. 

Els i les socialistes també han volgut posar de manifest les reiterades vegades que el govern d’ERC i Comuns “han deixat als calaixos les bones propostes de l’oposició”. Com per exemple, un paquet de 40 mesures, que anaven dirigides a la reactivació econòmica i a enfortir als qui estan patint aquesta crisi de manera més severa, o la taula de reconstrucció que es va proposar al principi del confinament més dur i, segons Ramos,  no ha tingut cap continuïtat.

A Tarragona, 8 d’octubre de 2020