Tarragona

Reclamem la immediata reobertura del SIAD i la reactivicació dels seus serveis

  • Sandra Ramos
  • Actualitzat:
  • Creat:

Comunicat conjunt del PSC, CIUTADANS I JUNTS PER TARRAGONA

Els grups municipals del PSC, Cs i JXT denunciem la precària situació en què es troba el Servei d’Informació i Atenció a les Dones. Aquest servei municipal que, des que es va crear, ofereix un servei d’assessorament legal i psicològic està des d’avui 1 d’octubre sense personal que el cobreixi. La plaça de treballadora social responsable del servei, arran de la jubilació de la titular, no està cobert des d’avui i encara no s’ha convocat aquesta plaça. D’altra banda, els serveis d’assessorament legal i psicològic han esgotat el seu contracte i encara no s’ha resolt la nova contractació.

Les conselleres Sandra Ramos, Sonia Orts i Cristina Guzmán denuncien que la falta de previsió de l’equip de govern no pot deixar en suspens un servei de vital importància per les dones de Tarragona.

“Hem volgut fer la denúncia conjunta perquè aquest fet traspassa les polítiques partidistes i en la situació actual, amb més ímpetu, cal reforçar un servei tan essencial i sensible, que ofereix, entre d’altres, atenció a les dones víctimes de gènere” declaren les tres conselleres.

Reclamem a la consellera Carla Aguilar una solució immediata a aquesta greu situació i una reunió conjunta per abordar el tema i el futur del Servei d’Informació i Atenció a les Dones.

A Tarragona, 1 d’octubre de 2020