Tarragona

El PSC valora positivament la rectificació de Govern en les normes urbanístiques

  • Begoña Floria
  • Actualizado:
  • Creado:

Els i les socialistes esperaran a la Comissió extraordinària de dijous a confirmar que l'expedient arribarà al plenari amb totes les garanties

La denúncia del PSC ha servit perquè el Govern encapçalat per ERC hagi reaccionat per garantir que l'expedient per avançar en l'aprovació de les normes urbanístiques amb tots els informes preceptius, inclòs el control intern de la intervenció municipal. La consellera Begoña Floria ha valorat positivament que dijous hi hagi prevista una nova Comissió d'Urbanisme per exposar a tots els grups els dictàmens jurídics i tècnics que manquen. "El govern ha reaccionat, i això és una evidència que des del Grup socialista teníem raó i, per tant, és positiu en el sentit que és un tema que arribarà a plenari amb tota la seguretat jurídica, segons ens han informat aquesta tarda", ha afirmat Floria.


En aquest sentit, ha lamentat alguna de les expressions del conseller de Territori, Xavier Puig, en la seva compareixença pública acusant l'oposició de "jugar" amb les normes. "Des del PSC exercim una oposició responsable i el que demanem és que es facin les coses bé, cosa que ha quedat confirmada amb el que ha passat avui, ja que la nostra acció permetrà que els informes que falten es facin", ha explicat Floria.


En aquest sentit, la consellera socialista ha avançat que esperaran a conèixer els informes que manquen i, que segons informació del Govern, es presentaran en una Comissió informativa de Territori dijous, per comprovar que realment les normes urbanístiques arriben al plenari amb totes les garanties i poden tirar endavant projectes tan importants com el polígon del Gimnàstic de Tarragona.

 

A Tarragona, 6 de juliol de 2021